- 1 DEMET PIRASA
- 1 AD HAVUÇ
- 1 FİNCAN KIRIK PİRİNÇ
- ZEYTİNYAĞ
- 2 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
- TUZ, KARABİBER, KIRMIZI TOZ BİBER
YAPILIŞI
PIRASALARI HAVUÇLARI ÇAPRAZ ÇAPRAZ DOĞRUYORUZ. TENCEREYE ZEYTİN YAĞ VE HAVUCU ALIYORUZ. HAVUÇLARI BİR İKİ ÇEVİRDİKTEN SONRA PIRASALARI KOYUP AZ KAVURUYORUZ. SALÇASINI BAHARATLARINI VE SUYUNU KOYUYORUZ. ARDINDAN PİRİNÇLERİ YIKAYIP EKLİYORUZ. KAPAĞI KAPALI KISIK ATEŞTE PİŞMEYE BIRAKIYORUZ. İSTEĞE GÖRE SICAK VEYA SOĞUK SERVİS EDİYORUZ. AFİYET OLSUN...
5 yorum:
Cok severim bol limonlu zeytinyagli pirasayi! Ellerine saglik.
Ekşili ekşili bayılırım:))
PEMBE TATLAR, TEŞEKKÜR EDERİM YORUMUN İÇİN. BENDE SEVEREK YERİM. GRŞ SEVGİLER
çoooook severim mis gibi görünüyor ellerine sağlık arkadaşım.
BEYHAN'CIM BİLMEZMİYİM SANA ZEYTİNYAĞLI OLSUN :)) TEŞEKKÜR EDERİM... ÖPT GRŞ
Yorum Gönder
Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...