BOŞNAK AKRABALARIMIZ OLDUĞU HALDE HİÇ BİLMEDİĞİM Bİ LEZZET. İLK DEFA TV DE GÖRMÜŞTÜM. YAPILIŞINI İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM. BİRAZ ZAHMETLİYDİ. BENDE PRATİK OLSUN DİYE MİFLÖY HAMURU KULLANMAYI DENEDİM. BENCE İYİ OLDU. BAKALIM SİZ BEĞENECEKMİSİNİZ...MALZEMELER
- 1 PK MİFLÖY HAMURU
- 100 GR KIYMA
- 2 AD KURU SOĞAN
- TUZ, KARABİBER, KIRMIZIBİBER
- 1 YUMURTA SARISI
YAPILIŞI
ÖNCELİKLE KIYMA SOĞAN KAVRULUR. BAHARATLAR KATILIR. SOĞUTULUR. MİFLÖY HAMURLARU MERDANEYLE İNCELTİLİR. BİR KIYISINA KIYMALI HARÇTAN KONUR. RULO SARILIR. İKİ PARMAK KALINLIĞINDA KESİLİR. FIRIN TEPSİSİNE DİZİLİR. ÜZERLERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜLÜR. 200 C FIRINDA PİŞİRİLİR. SICAK SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN....
0 yorum:
Yorum Gönder
Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...