- YARIM KG TAVUK GÖĞÜS ETİ
- YETERİNCE MISIR UNU
- AZ MİKTARDA SIVI YAĞ
MARİNE EDİLMESİ İÇİN MALZEMELER
- 3 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞ
- 1 TATLI KAŞIĞI KIRMIZI BİBER
- 1 TATLI KAŞIĞI KEKİK
- TUZ
- 1 AD SARIMSAK RENDESİ
YAPILIŞI
TAVUK GÖĞÜSLERİNİ KÜP DOĞRUYORUZ. MARİNE MALZEMELERİNİ KARIŞTIRIP TAVUK GÖĞÜSLERİNİ İLAVE EDİYORUZ. EN AZ 1 SAAT BEKLETİYORUZ. DAHA SONRA ETLERİ MISIR UNUNA BULAYIP AZ MİKTARDA SIVI YAĞ KONULMUŞ TEFLON TAVADA SOTELİYORUZ. PİLAVLA BİRLİKTE SERVİS EDİYORUZ. AFİYET OLSUN...
6 yorum:
Nefis bir görüntü. Hiç mısırunuyla demedim. Ellerine sağlık
Canım ellerine sağlık bende tavuğu bu şekilde seviyorum....
tavukta pilavda nefis görünüyor arkadaşım.nohutlu pilavıda tavuğuda çok severim ellerine sağlık.
MAHPERİ, DENEMENİ TAVSİYE EDERİM. GERÇEKTEN HAFİF VE LEZZETLİİ OLUYOR. GRŞMEK ÜZERE...
PEMBE TATLAR, TEŞEKKÜR EDERİM. SANIRIM SENİN SİTENDEDE BÖYLE BİR TARİF VARDI.YANILMIYORSAM EĞER... TAVUK GÖĞSÜNÜ YAVAN HALİNDEN UZAKLAŞTIRIP LEZZETLİ BİR YEMEK HALİNE GETİREN MARİNESİ, MISIR UNUNUN HAFİFLİĞİNDE HARİKA BİR LEZZET, BENDE ÇOK SEVİYORUM... SENİNDE ELLERİNE SAĞLIK... SEVGİLER...
BEYHAN, TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ARKADAŞIM...
Yorum Gönder
Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...