MALZEMELER
- 1 PK YUMUŞAK MARGARİN
- 1 SU BARD PUDRA ŞEKERİ
- 1 YUMURTA (BEYAZININ YARISI ÜZERİNE AYRILACAK)
- 1 PK KABARTMA TOZU
- ALDIĞI KADAR UN
- ÜZERİ İÇİN DÖVÜLMÜŞ CEVİZ
YAPILIŞI
CEVİZ HARİÇ BÜTÜN MALZEMELERLE ELE YAPIŞMAYAN YUMUŞAK KIVAMLI BİR HAMUR YOĞRULUR. İSTENİLEN BÜYÜKLÜKTE TOPLAR YAPILIR. ÖNCE AYIRDIĞIMIZ YUMURTA BEYAZINA, ARDINDAN CEVİZE BATIRILARAK YAĞLANMIŞ FIRIN TEPSİSİNE DİZİLİR. 180 C KIZGIN FIRINDA PEMBELEŞİNCEYE KADAR PİŞİRİLİR. SOĞUYUP İÇİNİ ÇEKENE KADAR FIRINDA BEKLETİLİR. DAHA SONRA SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN...
6 yorum:
ETKİNLİKTEN MERHABA
ellerine sağlık canım katılımın için teşekkür ederim yine beklerim sevgiler..
Canım ellerine sağlık....
Gerçekten görüntü süper....
Nefis görünüyor kurabiyeler. Ellerine sağlık. Nasıl da canım çekti şimdi.
NUR, TEŞEKKÜR EDERİM. TEKRAR KOLAY GELSİN...
PEMBE TATLAR TEŞEKKKÜR EDERİM...
MAHPERİ, TEŞEKKÜR EDERİM. BENİMDE CANIM ÇEKİYO AMA YİYEMİYORUM :(( KİLOLAR ÇOĞALMASIN DİE
Yorum Gönder
Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...