MALZEMELER
- 1 PK SANA MARGARİN
- 3 YEMEK KAŞIĞI (TEPELEME) PUDRA ŞEKERİ
- 3 SU BARD UN
YAPILIŞI
BÜTÜN MALZEMELER YOĞRULUR. CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE YUVARLAKLAR YAPILIP TEPSİYE DİZİLİR. ORTALARINA FINDIK KONUR. 180 C FIRINDA PEMBELEŞİNCEYE KADAR PİŞİRİLİR. FIRINDAN ÇIKINCA İLK SICAKLIĞI ÇIKAN KURABİYELERE PUDRA ŞEKERİ VE TARÇIN KARIŞIMI SERPİLİR. AFİYET OLSUN....
NOT: ÖZELLİKLE MARGARİNDE MARKA BELİRTTİM. DİĞER MARKA MARGARİNLARLE AYNI GEVREKLİĞİ ELDE EDEMİYORSUNUZ...
BEN KURABİYELERİN YARISINI SADECE PUDRA ŞEKERİ DİĞER YARISINIDA TARÇINLI PUDRA ŞEKERLİ KARIŞIM SERPTİM. DİLERSENİZ SİZDE ÖLE YAPABİLİRSİNİZ.
2 yorum:
HIMMM HEMİDE TARCINLI OF OF HARİKA ELLERİNE SAGLIK CANIM SEVGİLER
SEVİLCİM ÇOK TEŞŞEKKÜR EDİYORUM CANIM...
Yorum Gönder
Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...