MALZEMELER
- 1 KG YUFKA
- 1 ŞİŞE MADEN SUYU (SODA)
- YARIM PAKET MARGARİN ERİTİLMİŞ (SIVI YAĞDA KULLANABİLİRSİNİZ)
- TUZ
- İÇİ İÇİN İSTEDİĞİNİZ Bİ MALZEME (BEN PEYNİR KULLANDIM)
YAPILIŞI
MARGARİN, SODA VE ÇOK AZ TUZ KARIŞTIRILIR. BİR YUFKA AÇILIR YAĞLI KARIŞIMDAN HERYERİNE SÜRÜLÜR. İKİNCİ YUFKA ÜZERİNE AÇILIR. ONUN ÜSTÜNEDE YAĞLI KARIŞIMDAN SÜRÜLÜR. DAHA SONRA SİGARA BÖREĞİ GİBİ 8 E BÖLÜNÜR. İÇ MALZEMESİNİ KOYUP SİGARA BÖREĞİ GİBİ SARILIR. HEMEN PİŞİRİLECEKSE FIRIN TEPSİSİNE YERLEŞTİRİLİP YUMURTA SARISI SÜRÜLÜR. 180-200 C KIZGIN FIRINDA PİŞİRİLİR. PİŞİRİLMİYECEKSE DOLAP POŞETİNDE DONDURUCUYA ATILIR. PİŞİRİLCEĞİ ZAMAN DONDURUCUDAN ÇIKARIP ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜP PİŞİRİLİR. SICAK SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN...
4 yorum:
of nurcan of
bu ne sabah sabah
üstelik rejimdeyim
ama sadece 900 gr vermişim :)))
ellerine sağlık müthiş
eline sağlık arkadaşcağızım:)) her yağtığın gibi bu nefistir eminim.
İNCİ TEŞEKKÜR EDERİM. AH AHH BANA REJİM DEME ÇOK İYİ BİLİRİM ACISINI :))
BEYHANCIM SAĞOLASIN...
Yorum Gönder
Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...