MALZEMELER
- YARIM KİLO ISPANAK
- 4-5 DAL ISIRGAN OTU
- 4-5 DAL EKŞİ OT
- 1-2 DAL EBEGÜMECİ OTU
- YARIM ÇAY BARDAĞI PİRİNÇ
- 3-4 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
- 1 ORTA BOY SOĞAN
- 1 KAŞIK DOMATES SALÇASI
- YARIM KAŞIK BİBER SALÇASI
- TUZ
YAPILIŞI
- ÖNCELİKLE OTLARIMIZI GÜZELCE YIKAYIP AYIKLAYIP DOĞRUYORUZ. YAĞDA KÜÇÜK DOĞRADIĞIMIZ SOĞANLARI KAVURUYORUZ. SALÇALARIMIZI KOYUYORUZ. DOĞRADIĞIMIZ OTLARIMIZI TENCEREMİZE KOYUYORUZ. PİRİNCİ TUZU KOYUP 1 ÇAY BARDAĞI KADAR SICAK SU İLAVE EDİP KAPAĞI KAPATIYORUZ. PİŞİNCE ARZUYA GÖRE ÜZERİNE YOĞURT KOYUP SERVİS EDİYORUZ. AFİYET OLSUN...
0 yorum:
Yorum Gönder
Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...