MALZEMELER
- 2 ADET LEVREK
- 1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
- TUZ
YAPILIŞI
LEVREKLERİ TEMİZLEYİP (ÜZERİNDEKİ PULLARI SIYIRIP) HER İKİ TARAFINADA KOLAY PİŞMESİ İÇİN BIÇAKLA 2-3 KESİK ATIYORUZ TUZLAYIP GÜVEÇ KABIMIZA ALIYORUZ. ÜZERİNE KÜÇÜK PARÇALAR HALİNDE TEREYAĞ KOYUYORUZ. 220 C KIZGIN FIRINA SÜRÜYORUZ. 25 DK PİŞİRİP SICAK SERVİS EDİYORUZ. AFİYET OLSUN...
NOT: BALIK TEMİZLEMEYİ BİLMİYORSANIZ YADA TEMİZLEMEK İSTEMİYORSANIZ BALIKÇINIZA TEMİZLETİRKEN PULLARINI SIYIRMASINI SÖLEMEYİ UNUTMAYIN...
BİR AN ÖNCE YEMEK İSTEYİNCE FOTOĞRAFI ÇEKERKEN OYNATTIĞIMIN FARKINA BİLE VARMAMIŞIM :))
4 yorum:
nurcannnn dayanamam balığaaa kızımda ben gibi bayılıyor balığa muhteşem görünüyor ellerine sağlık
incicim çok teşekkür ederim.. ceroşada annesi güzel balıklar yapıyordur eminim.. afiyetle güzel günlerde yesin güzel kızım... (ah keşke alpiş'te yese:( ) öpt
bende çok seferiiiim. o masa öylece dursun hemen geliyorum diycem ama çoktan yerinde yeller esmiştir:)) eline sağlık nurcim.
beyhancım valla fotoğrafı zor çektim :) ama sen gel sana özel mumlu çiçekli sofra kurarım ben :)))
Yorum Gönder
Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...