- 1 AD KUZU KOL
- 1 BÜYÜK SOĞAN
- 1 AD HAVUÇ
- 1 AD ELMA
- 1 AD PATATES
- 2 DİŞ SARIMSAK
- TUZ KARABİBER KEKİK
- AZ LİMON SUYU
YAPILIŞI:
ETLERİ EN ALTA DÜDÜKLÜ TENCEREYE KOYUYORUZ. ELMA PATATES SARIMSAK SOĞAN HAVUCUDA İRİ DOĞRAYIP İÇİNE ATIYORUZ. MALZEMEMİZLE AYNI HİZADA SU KOYUP KAYNAMA SESİ GELDİKTEN SONRA 30 DK PİŞİRİYORUZ. DÜDÜKLÜMÜZÜN HAVASI ÇIKINCA SADECE ETİMİZİ FIRIN TEPSİSİNE ALIYORUZ. TUZ, KARABİBER, KEKİK SERPİP KARIŞTIRIYORUZ. ETİN ÜZERİNE AZCIK LİMON SIKYORUZ. TEPSİMİZE 2 KEPÇE KADAR ETİN SUYUNDAN DÖKÜYORUZ. 220 C FIRINDA KIZARANA KADAR PİŞİRİYORUZ. Bİ TARAFI KIZARINCA ÇEVİRİP ÖBÜR TARAFINIDA KIZARTIP HEMEN SERVİS EDİYORUZ. AFİYET OLSUN...
2 yorum:
hımmmm mis mis bu aralar nedense bir et tutkusu bir et aşkıdır gidiyor bende:) kime benzedim böyle bilmem:) çok güzel olmuş eline sağlık arkadaşım
teşekkür ederim. işte şimdi aslına döndün beyhan özlenen beyhan işte bu :))) valla etsiz ve hamur işi olmayan bi hayat düşünemiyorum... nası vercem bu kiloları ben ya :(((
Yorum Gönder
Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...