MALZEMELER
- 2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
- 2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ
- 1 TATLI KAŞIĞI NANE
- 1 BARD ARPA ŞEHRİYE
- 1 BARD YOĞURT
- 1 TATLI KAŞIĞI UN
- TUZ
ÖNCELİKLE YAĞI VE NANEYİ TENCEREYE ALIYORUZ. KAVURUYORUZ. ARDINDAN ŞEHRİYELERİ ATIP BİR İKİ ÇEVİRDİKTEN SONRA SICAK SUYUNU İLAVE EDİYORUZ. ŞEHRİYELER PİŞENE KADAR KAYNATIYORUZ. ÖTE YANDA YOĞURT, UN VE TUZU ÇIRPIYORUZ. KAYNAYAN ÇORBAMIZA KESİLMEMESİNE DİKKAT EDEREK YEDİRİYORUZ. İKİ FIKIR KAYNADIKTAN SONRA ÇORBAMIZ HAZIR. AFİYET OLSUN...
0 yorum:
Yorum Gönder
Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...