2 Aralık 2010 Perşembe

YUMURTALI FASÜLYE KAVURMASI

Fasülye mevsimi değil belki ama, haşlanmış taze fasülyesi olanların deneyecekleri bir tarif olduğunu düşündüğüm için yayınlamak istedim. Tercihe göre kahvaltıda da yenebilicek leziz bir yemek. Heleki taze fasülyeyi haşlamakla uğraşmadığınızda yapımı 5 dk bile sürmez :)



MALZEMELER


  • 1 su bard haşlanmış taze fasülye

  • 1 orta boy kuru soğan

  • 3 yumurta

  • Tuz, kırmızı biber, karabiber (istenilen baharatlar)

  • 3 Yemek kaşığı tereyağ

YAPILIŞI


Tavaya tereyağ ve ince kıyılmış soğan alınır. Soğanlar pembeleşince taze fasülyeler ilave edilir. Biraz daha kavrulduktan sonra yumurtalar kırılır. Tuz ve baharatlar ilave edilir. Karıştırılarak pişirilir. Afiyet olsun...

2 yorum:

derya dedi ki...

Canımmm hayırlı cumalar ellerine sağlık nasılda severim öpüyorum.

bülbülünyeri dedi ki...

Canım,
ellerine sağlık. Çok severim. Güzel görünüyor.
Bloguma uğrar mısın?Mimin var.
Sevgiyle kal.

Yorum Gönder

Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...

Blog Widget by LinkWithin