13 Nisan 2009 Pazartesi

FIRINDA KAŞARLI MANTAR

ET YEMEKLERİNİN YANINDA VEYA HERHANGİ BİR GARNİTÜR OLARAK SUNMAK İSTEDİĞİNİZDE HARİKA Bİ LEZZET HEMEN ELİNİZİN ALTINDA... YAPIMI ÇOK BASİT LEZZETİ Bİ OKADAR HARİKA...
MANTARLARIM DOLAPTA BEKLEDİĞİ İÇİN BİRAZ KARARDI. AMA BU LEZZETİ BİRAN ÖNCE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİĞİM İÇİN BİR DAHAKİ YAPIŞIMI BEKLEYEMEDİM VE FOTOĞRAFINI ÇEKİP TARİFİ YAZMAYA KOYULDUM...

MALZEMELER
  • 250 GR ORTA BOY MANTAR
  • YETERİNCE TEREYAĞ
  • YETERİNCE KAŞAR

YAPILIŞI

MANTARLARIN SAP KISIMLARI ÇIKARILIP YIKANIR. FIRIN TEPSİSİNE DİZİLİR. TUZ SERPİLİR. ÇUKUR KISIMLARINA MİNİK MİNİK TEREYAĞ KONUR. TEREYAĞIN ÜSTÜNE KÜÇÜK KÜP ŞEKLİNDE KAŞARLAR YERLEŞTİRİLİP 200 C FIRINA KONUR. 15 DK PİŞİRMEK YETERLİ.. SICAK SERVİS EDİLİR...AFİYET OLSUN...

2 yorum:

beyhan dedi ki...

süpeeer bende çok severim ve yaparım.ellerine sağlık arkadaşım.ben bazen güveçte mantarları doğrayıpta yapıyorum aynı şekilde.çok güzel görüüyor.

nuralp dedi ki...

beyhinkom senin elinden ne kurtulmuş ki bu tarif kurtulsun... seninde ellerine sağlık...

Yorum Gönder

Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...

Blog Widget by LinkWithin