PALAMUT BALIĞI (BUZLU BALIK) FIRINDA BU ŞEKİLDE, ÇOK SEVEREK YEDİĞİMİZ BİR BALIK. DENEMEK İSTEYENLER İÇİN İŞTE TARİFİ...
MALZEMELER
MALZEMELER
- 3 AD PALAMUT BALIĞI (BUZLU BALIK)
- 1 AD KURU SOĞAN
- 1 AD LİMON
- SIVI YAĞ
- TUZ
YAPILIŞI
BALIKLARI BALIKÇINIZA TEMİZLETİP İKİYE BÖLDÜRÜN. YIKAYIP TUZLAYIP, UYGUN GÖRDÜĞÜNÜZ BİR FIRIN TEPSİSİNE İÇ KISIMLARI YUKARI GELECEK ŞEKİLDE DİZİN. ÜZERİNE HALKA HALKA KESTİĞİNİZ SOĞANLARI VE LİMONLARI DİZİN. AZ MİKTARDA SIVI YAĞ GEZDİRİP 200 C KIZGIN FIRINDA KIZARANA KADAR PİŞİRİN. YANINDA BOL SALATAYLA, SICAK SERVİS EDİN. AFİYET OLSUN...
2 yorum:
Her türlüsünü bayılarak yerim:D
Mutlu pazarlar...
PEMBE TATLAR, SANIRIM GEÇ KALDIM AMA SİZEDE İYİ HAFTALAR DİLİYORUM...
Yorum Gönder
Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...