MALZEMELER
- 1 tavuğun göğüs eti (küp doğranmış)
- 2 yemek kaşığı margarin
- 2 yemek kaşığı sıvıyağ
- 2 ad biber (bir parmak genişliğinde dilimlenmiş)
- 2 ad domates (kabuğu soyulup küp doğranmış)
- Köri (baharat çeşididir), kekik, kırmızı biber, karabiber, tuz
YAPILIŞI
Teflon tavaya tavuk etleri alınır. Rengi dönüp suyunu çekene kadar kavrulur. Ardından yağlar ilave edilip tavuklar hafif kızarana dek kavrulur. Daha sonra aralıklarla sırasıyla biber ve domates eklenir. Tavanın kapağı kapatılır. Domateslerin erimesine yakın baharatlar ilave edilir. Az daha soteleyip ocaktan alınır. Sıcak servis edilir. Afiyet olsun...
5 yorum:
Eline sağlık canım harika görünüyor.
köri ve tavukk bana bişiyler oluyo canım ebenimm en sevdiğim ikli.. ellerine sağlık...
Canım köriye tavukta bayılırım ellerine sağlık
harika görünüyor.Bu arada sana mail attım cevap
bekliyorum ablacım öptüm...
ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor
Yeni şablonun hayırlı olsun canım bahar gibi öpüyorum:))
Yorum Gönder
Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...