25 Nisan 2009 Cumartesi

YOĞURTLU HAVUÇ

MALZEMELER
  • 4 ADET KALIN HAVUÇ
  • 2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
  • 1 SU BARD KOYU KIVAMLI YOĞURT
  • 1 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ
  • 1 DİŞ SARIMSAK
  • TUZ

YAPILIŞI

YAĞ VE HAVUÇLAR TAVAYA ALINIR. KAVRULUR. SOĞUMAYA BIRAKILIR. SARIMSAKLAR DÖVÜLÜR. YOĞURT, MAYONEZ VE TUZLA KARIŞTIRILIR. HAVUÇLARLA BİRLEŞTİRİLİP SERVİS TABAĞINA ALINIR. AFİYET OLSUN...

2 yorum:

beyhan dedi ki...

nurcan sen bana hergün bunları mı yaptırcaksın yahu.dün herse istedi canım kalktım yaptım.havuçta harika görünüyor azcıcık ferir misin bana:)) eline sağlık arkadaşım

nuralp dedi ki...

aaa aşk olsun akedeşim al tabak senin olsun... azıcık ne demek :))) sen benden daha beceriklisin daha güzellerini yaparsın.. öpt

Yorum Gönder

Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...

Blog Widget by LinkWithin