22 Aralık 2009 Salı

ARNAVUT CİĞERİ

MALZEMELER
  • YARIM KG CİĞER (ZARLARINDAN AYIKLANMIŞ KÜP DOĞRANMIŞ)
  • YETERİNCE UN
  • TUZ
  • YETERİNCE SIVI YAĞ

YAPILIŞI

CİĞERLERİ UNLAYIP KIZGIN YAĞ DOLU TAVAYA FAZLA DOLDURMADAN SEYREKÇE KOYUYORUZ. (BU AŞAMADA ÖNEMLİ OLAN ATEŞ HIZLI OLMALI, YAĞ KIZGIN OLMALI VE TAVAYA CİĞERLERİ ÇOK FAZLA DOLDURMAMALI) HERYERİ KIZARINCA TAVADAN ALIP KAPAKLI BİR TENCEREYE DOLDURUYORUZ. CİĞERLERİMİZİN HEPSİ PİŞİNCE TENCEREDE TUZLAYIP ARZUYA GÖRE SOĞAN SALATASI VE BULGUR PİLAVIYLA SERVİS EDİYORUZ... AFİYET OLSUN...

4 yorum:

ANNEMİNELİ dedi ki...

Çok severim Ellerine sağlık.Bizde kese kağıdı içinde veya poşette unluyoruz.Sevgilerrrr.

nuralp dedi ki...

BENDE CİĞERİN HER TÜRLÜSÜNÜ YEMEM AMA ARNAVUT CİĞERİ FAVORİLERİMDENDİR. CİĞERLERİ TEPSİDE UNLARIM AMA SİZİN YÖNTEMİNİZDE ÇOK PRATİKMİŞ DENEMEK İSTERİM... TEŞEKKÜRLER...

Unknown dedi ki...

Nefis olmuş tabağı ben alabilirim. Ellerine sağlık

nuralp dedi ki...

MAHPERİ AFİYET OLSUN:))

Yorum Gönder

Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...

Blog Widget by LinkWithin