2 KG KÜÇÜK VE HEMEN HEMEN AYNI BOYDA PATLICANI ALDIM. ÇİZGİLİ SOYDUKTAN SONRA TUZLU SUDA BEKLETTİM. KIZGIN YAĞDA KIZARTIP KAĞIT HAVLU SAYESİNDE YAĞINI ALDIM. SOĞUDUKTAN SONRA TEK KULLANIMLIK 2 POŞETE AYIRDIM. BİR POŞETE 6 AD KOYDUM... YAPMAK İSTEYENLER KENDİ İSTEDİĞİ MİKTARLARDA KOYABİLİR.
2 Eylül 2009 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
4 yorum:
merhabaaaaaa
patlıcanları kürdankebap yaparken çözülmesini bekliyecek miyiz.yoksa kıvrılmaz diye düşünüyorum
CANİKOM, ELBETTE. BEKLEMEK GEREKİYOR.
birebir tazesi gibi oluyor mu patlıcanlar acaba
CANİKOM, BEN PATLICANLAR ÇÖZÜLDÜKTEN SONRA, (YEMEĞİ YAPMADAN ÖNCE) BİRAZ (15-20 DK KADAR) FIRINA VERİYORUM. DAHA SONRA YEMEĞİ YAPIYORUM. BU ŞEKİLDE YAPINCA TAZESİ GİBİ OLUYOR. EN AZINDAN HORMONLU VE SUNNİ DEĞİL...
Yorum Gönder
Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...