MALZEMELER
- 1 YUMURTA
- 1 PK MARGARİN (YUMUŞAK)
- 1 SU BARD PUDRA ŞEKERİ
- 3 SU BARD UN
- YARIM PK KABARTMA TOZU
- 1 PK VANİLYA
ÜZERİNE
- DAMLA ÇİKOLATA
- İRİ DÖVÜLMÜŞ FINDIK
- İRİ DÖVÜLMÜŞ ANTEP FISTIĞI
YAPILIŞI
BÜTÜN MALZEMELERLE HAMUR YOĞRULUR. CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE YUVARLANIR. BAZILARINI DAMLA ÇİKOLATAYA, BAZILARINI FINDIĞA, BAZILARINI ANTEP FISTIĞINA BANDIRIP FIRIN TEPSİSİNE KONUR. 180 C FIRINDA PİŞİRİLİR. AFİYET OLSUN....
2 yorum:
canım benim tarifi aldığım kişi nişasta konusunda özellikle uyardı.ben 2.yapışımda az ununu kaçırdım taş gibi oldu.Ayarına çok dikkat etmek gerekiyor..Canım pastane kurabiyeleriniz gerçekten harika..ama hiç margarin yok.onalr genelde uzun süre dayansın diye çok fazla yağ kullanıyorlar..sevgiler
YAPRAK SARMA VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
:)) İNANMIYORUM MARGARİN YAZMAYI UNUTMUŞUM. HATIRLATTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. HEMEN YAZDIM... :)) HİÇ YAĞSIZ KURABİYE OLURMU :))
Yorum Gönder
Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...