- 3 ORTA BOY HAŞLANMIŞ PATATES
- 1 KÜÇÜK BOY KURU SOĞAN
- 2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
- 3 İNCE DİLİM KAŞAR
- TUZ, KARABİBER, KIRMIZI TOZ BİBER VEYA ARZUYA GÖRE PUL BİBER VE DİLEDİĞİNİZ BAHARATLAR
YAPILIŞI
HAŞLANMIŞ PATATESLER KÜP KÜP DOĞRANIR. ÖTE YANDA BİR TAVADA TEREYAĞDA KURU SOĞAN KAVRULUR. ÜZERİNE KÜP DOĞRADIĞIMIZ PATATESLER İLAVE EDİLİR. TUZ VE BAHARATLAR KATILARAK KAVRULUR. ÜZERİNE KAŞAR DİLİMLERİ KONUP KAPAĞI KAĞATILIR. KAŞAR ERİYİNCE SICAK SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN...
0 yorum:
Yorum Gönder
Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...