20 Temmuz 2009 Pazartesi

PEYNİRLİ KÖZ PATLICAN KAVURMASI

PATLICANIN EN SEVDİĞİM HALİ KÖZLENMİŞ HALİ... HER TÜRLÜSÜNÜ YERİM KÖZLENMİŞ PATLICANIN... KÖZLENMİŞ PATLICAN KAVURMASINI HEMEN HERKES BİLİR. PEYNİRLİSİNİ DENEMEYENLER İÇİN, UYDURMASYON AMA LEZZETLİ BİR TARİF...

MALZEMELER
  • 2 AD KÖZLENMİŞ PATLICAN
  • 2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
  • TUZ

  • 1 ÇAY BARD KADAR ÇEÇİL PEYNİRİ YADA KAŞAR RENDESİ
  • 1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ

YAPILIŞI

KÖZLENMİŞ PATLICAN KÜP KÜP DOĞRANIR. TEREYAĞ TAVADA ERİTİLİP KÖZLENMİŞ PATLICAN KAVRULUR. TUZ İLAVE EDİLİP SERVİS TABAĞINA ALINIR. PEYNİR VE TEREYAĞ TAVAYA ALINIR. PEYNİRİN ERİMESİ SAĞLANIR. PATLICANLARIN ÜZERİNE KONUR. HEMEN SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN...

2 yorum:

canikom dedi ki...

bu tarifinizi yaptım.inanın tadını anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalır tadı hala damağımda.çoooooook tşk ederim size.
ben tereyağında kavurduktan sonra servis tabağına aldım üzerine kaşardilimleri dizdim mikrodalgada erittim.çok lezzetliydi çokkkkkk

Kendimce dedi ki...

Şu patlıcan ne muhterem bir sebzedir

Yorum Gönder

Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...

Blog Widget by LinkWithin