3 Mart 2010 Çarşamba

HAMSİ TAVA



HAMSİYİ KOYDUM TA TA TAVAYAA.... :)) BALIK SEVERLER HALA DENEMEDİYSENİZ HAMSİYİ BİRDE BU ŞEKİLDE DENEMENİZİ ÖNERİRİM. SUNUM AÇISINDAN HOŞ BİR GÖRÜNTÜ ELDE ETTİĞİMİZ TARİF AŞAĞIDA...




MALZEMELER
  • 1 KG HAMSİ
  • 1 SU BARD UN
  • TUZ
  • ÇOK AZ SIVI YAĞ
YAPILIŞI

HAMSİLERİ TEMİZLEYİP YIKIYORUZ. TUZLUYORUZ. UNA BULUYORUZ.


ÇOK AZ YAĞ KOYDUĞUMUZ TAVAYA, FOTOĞRAFTAKİ GİBİ BİRBİRİNE YAPIŞIK ŞEKİLDE DİZİYORUZ.



KISIK ATEŞTE BİR TARAFI KIZARANA KADAR TUTUYORUZ. DÜZ BİR TABAK YADA KAPAK YARDIMIYLA TERS ÇEVİRİYORUZ. TAVAYA ÇOK AZ YAĞ İLAVE EDİYORUZ. DİĞER TARAFINIDA KIZARTIYORUZ.



SICAK SERVİS EDİYORUZ. AFİYET OLSUN...

10 yorum:

BİR Çay İÇİP KALKACAKTIK:) dedi ki...

olsada yesem:)ellerinize sağlık.çok severim.sevgiler.

nuralp dedi ki...

FİLİZ, AFİYET OLSUN...:)

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Az önce Deryada hamsi tarifi vardı şimdi burada ne kadar da iştah açıcı görünüyor sevgiler.Mine

Özlem dedi ki...

Ne de severim :) mmmh ellerine sağlık.

Unknown dedi ki...

Ellerine sağlık. Tablo gibi olmuş gerçekten. Balığa asla hayır demem hele hamsiye.

nuralp dedi ki...

MİNE BENCE BU HIZLA Bİ KOŞU HAMSİ AL GEL. MADEM CANIN ÇEKTİ HEMEN BU AKŞAM YAP. YAKIN OLSAK BEN YAPAR İKRAM EDERDİM. AMA SANAL ORTAMDA ANCAK BU KADAR OLUYOR PAYLAŞIMLAR:) SEVGİLER...

nuralp dedi ki...

ÖZLEM, BALIĞI BENDE SEVERİM. TEŞEKKÜRLER. SEVGİLER...

nuralp dedi ki...

MAHPERİ, BEĞENMENE SEVİNDİM. TEŞEKKÜR EDERİM CANIM... SEVGİLER...

GÜLSÜM dedi ki...

harika görünüyor ellerine sağlık

nuralp dedi ki...

GÜLSÜM TEŞEKKÜR EDERİM CANIM...

Yorum Gönder

Beni yanlız bırakmayıp yorum bıraktığınız için çok teşekkür ederim...

Blog Widget by LinkWithin